SPARERIBSLIJN ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 60 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribslijn Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 9:07 Dachten we lekker spareribs te eten, dus bestellen maar. En nix gekregen, wat blijkt spareribsline gesloten. Het zou dus heel fijn zijn als ze gesloten zijn, dat er aangegeven wordt dat je niet kunt bestellen. Ben nu dus wel mijn geld kwijt.
12 mei 2024 om 19:01 Om 15.15 besteld voor 17.45 maar helaas kwam het alsnog een half uur te laat. Spareribs waren matig tot ok, maar de frietjes waren waardeloos. Snel maar even naar de Mac gereden.
9 mei 2024 om 21:42 Was lekker zoals het hoort. Waren precies op tijd zoals aangegeven.
4 mei 2024 om 21:06 Viel behoorlijk tegen veel geld weinig vlees
20 apr 2024 om 19:40 Grote porties, lekkere spareribs.
15 apr 2024 om 9:48 Tevreden, lekkere speribs
24 mrt 2024 om 11:28 Eten was koud hebben het wel beter gehad volgende keer gaan we weer gezellig afhalen
16 mrt 2024 om 11:24 kwaliteit viel tegen deze keer; te veel verbrande knoflook; bittere smaak. misschien de ""verkeerde"" besteld
2 mrt 2024 om 20:04 Eten is altijd prima, maar de bezorgtijd is echt te lang. Wel altijd vriendelijke bezorgers
26 feb 2024 om 18:06 Vriendelijke bezorger, …helaas was alles wel erg koud, en is er geen gehoor gegeven aan de bijgevoegde opmerking, wat jammer is voor zoveel geld, maar dan kan je dat opmerking gebeuren wel weglaten, is namelijk ook niet de 1e keer en …jammer
18 feb 2024 om 12:01 We zijn wel anders gewend geweest nu erg taai en smaakloos voor dit geld is het een flop wat we nu gegeten hebben veel weggegooid zonde normaal geen problemen maar nu catastrofe
17 feb 2024 om 20:04 Spareribs wat droog van smaak. Niet heel mals en de marinade zit niet in het vlees maar is later toegevoegd.